Baietii de la Google se implica din ce in ce mai mult in lumea IT. Toata lumea a auzit de aplicatii ca: Google Earth, Google Chrome etc. De aceasta data putem spune ca s-au implicat mai profund, punand bazele unui sistem de operare: Chrome OS. Sistemul de operare a fost prezentat joi, primele calculatoare pe care va putea rula sistemul Chrome fiind disponibile la finalul anului viitor. Ei se lauda cu acest sistem de operare, argumentand ca se va incarca in mai putin de 7 secunde, sistemul de operare fiind practic unul revolutionar, toate aplicatiile de care ai nevoie fiind pe internet (cloud Internet), pe calculator ruland strict Chrome. Click AICI pentru mai multe detalii.

Oficialii de la Google au dorit sa faca un sistem de operare cat mai practic, comparand calculatorul cu un televizor: il deschizi si il folosesti, fara sa astepti sa se incarce etc. Trebuie sa recunosc ca Romania a evoluat foarte mult la capitolul date, transmisiuni date & telecomunicatii dar, totusi ce va face utilizatorul sistemului de operare Chrome in momentul in care  are o problema cu conexiunea la internet...? Sunt sigur ca vor gasi o solutie.

„Un PC cu acest sistem ar trebui să pornească în mai puţin de şapte secunde. Când apeşi computer butonul de pornire  de la PC vrei să fie exact ca la un televizor. Îl deschizi şi imediat vrei să fi Internet pentru a folosi aplicaţiile preferate”, a declarat Sundar Pichai, vicepreşedinte Google pentru dezvoltarea produsului Chrome OS.






SEO Romania