Salut, astazi a aparut episodul 10 din sezonul 5 al serialului Supernatural, Abandon All Hope. La inceputul episodului putem urmari cu  Sam si Dean se folosesc de Joe pentru a intra in casa demonului Crowly, detinatorul celebrului Colt - arma cu care, teoretic poate fi omorata orice creatura, demon, inger. Spre surprinderea lor, Crowly este speriat de apocalipsa si le ofera de buna voie arma, rugandu-i pe cei doi frati sa il ucida pe Lucifer. Dupa achizitionarea armei, Joe, Helen, Boby, Castiel, Sam si Dean se intalnesc pentru a face planuri, dar fiind constienti ca sfarsitul este aproape petrec o ultima seara pe pamant. Pentru mai multe detalii, trailer,subtitrare Supernatural.S05E10.Abandon.All.Hope.HDTV.XviD-FQM  click aici.
 

Porniti la drum, Castiel este prins in capcana de care "fratele" sau "Luc", restul grupului fiind intampinat de catre Meg. Joe incearca sa il salveze pe Dean, si este grav ranita. Nemaiputand fi salvata, si fiind paralizata Joe si Helen se sacrifica pentru Sam si Dean.
Ajunsi fata in fata cu Luc, Sam creaza o diversiune si, la prima vedere, Dean il ucide pe Lucifer. Ulterior cei doi baieti afla, tot de la Luc, ca celebra arma nu poate omori chiar orice, diavolul numarandu-se printre acele "personalitati".
In incheiere asistam la eliberarea unui alt calaret din cei patru (The Four Horsemen) si anume, Moartea.
Un rezumat video pentru episodul Supernatural.S05E10.Abandon.All.Hope puteti urmari mai jos.

SEO Romania